RN KUAFÖR

Hakkımızda

RN Bayan Kuaförü olarak 2011 yılından itibaren Uzman kadromuz ile siz değerli misafirlerimize her zaman en iyi hizmeti sunan, sürekli gelişmeleri, yenilikleri siz misafirlerimiz adına takip ederek sizlere ulaştıran, sizlerin değerli görüşlerini her zaman dikkate alan ve sizleri her zaman dinleyen, saygın ve gelişmelere açık bir kuruluş olmak, her zaman en iyiyi kaliteliyi sizlere ulaştırmaya çalışmak temel vizyonumuzdur.

Rn kuaför peram işlemi

RN KUAFÖR'DE KENDİNİZİ ŞIMARTIN!

Salonumuz RN Kuaför 2011 yılında faaliyete geçmiştir. Salon sahibi Ramazan Dokazoğlu 21 yıllık mesleki tecrübesi ve uzman ekibi ile birlikte hizmet vermektedir.

Hedefleri ve iddaları olan bir ekibiz.

Hijyen, estetik, güleryüz ve samimiyet felsefemizdir.

RN Kuaför salonumuzda kişiye özel hizmet sunulur ve ilk defa gelen müşterimiz için müşteri kaydı açılarak  sisteme kayıt edilir. Bakım gelişimi takip edilip en iyi hizmeti alması sağlanır. Salonumuza geldiğinizde kişisel tercihiniz ve istekleriniz doğrusunda saç stili konusunda size özgün tavsiyede bulunuruz. Bunun yanı sıra prensibimiz müşteri memnuniyeti odaklıdır ve salonumuzda başta gelen ilkelerimizden en önemli ise saçın sağlığıdır.

Siz değerli müşterimize saçın sağlığı gözden geçirilip işlem sırası ve uygulamalar hakkında bilgi verilir. Kullandığımız ürünlerin kalitesi ile müşteri memnuniyetini kusursuz kılarız.

İşlem sonrasında saç sağlığının korunması için kaliteli ve saça uygun olarak ürünler hakkında bilgi verilir. RN Kuaför müşterinin memnuniyetinin devamlılığı için son trendlere hakim olmak açısından eğitim çalışmaları devam etmektedir. Bu eğitimler saç şekillendirme, saç renklendirme, saç analizi, kişisel makyaj olarak sayılır.

Biz sadece müşterileri olan bir ticarethane değil, aynı zamanda dostluk sevgi ve güven oluşmuş büyük bir aileyiz. Kapımız sizler için sonuna kadar açıktır.

Buyrun sizlerde bu büyük ailenin bir parçası olun.

İnanıyoruz ki bizleri dostlarınıza anlatacak kadar seveceksiniz.

Yeni Nesil Perma ile Tanışma Hikayemiz

Deneyimlerimiz sonucunda dalgalı saçlara yönelik işlemlerde çok fazla eksiklik olduğunu saptatık. Araştırmalarımızı bu yönde yoğunlaştırdık.
Perma işlemi bir çok kötü deneyimden ötürü hoş hatırlanan işlem değildi. Öncelikle perma işleminde elde edilen şikayetlerden yola çıkarak iyi bir ürüne ihtiyacımızın olduğu
farkına vardık. Denemeler souncu çok iyi bir ürüne karar kıldık ve Yeni Nesil Perma olugusuna öncelik ettik. Yeni nesil isminden de anlaşıldığı üzere yeni bir işlemdir. Kullanılan ürünler amonyaksız ve eskiye nazaran yok denecek kadar az kokuya sahip bir üründür. Her gelen misafirimize ilk başta ön görüşme yapılıyor. Saçın ihtiyacı ve siz değerli misafirlerimizin isteği doğrultusunda işlem uygulanıyor, Her saç kendine özeldir ve her saça özel kesim ve işlem uygulanıyor. Ayrıca bayan kuaför ünitemizde size özel Yeni Nesil Perma tasarımlarının yanı sıra, saçınıza dair her türlü kesim, bakım, röfle, balyaj, modern ve klasik topuzlar, en güzel günlerinizde sizi herkesten farklı ve herkesten özel kılacak saç modelleriyle hizmetinizdeyiz. Alanımızda uzman olduğumuz dalgalı saç özel kesimleri ve bakımları ile diğer kuaförlerde bulamadığınız, özel tasarımları siz değerli misafirlerimize sunmaktayız. Değişmeyen profesyonel kadro hızlı ve kaliteli iş prensibi ile bayan kuaför ünitemizde ayrıca kaş dizaynı, profesyonel makyaj uygulaması, manikür, pedikür, protez tırnak, kalıcı oje, nail art gibi işlemlerinizi de evinizde hizmet almışçasına rahat ve mutlu bir şekilde yaptırabilirsiniz.

Rn kuaför peram işlemi

Hemen Randevu Al

Hemen Randevu Al